Leveren en borduren van uw bedrijfskleding

Laat uw bedrijfsnaam, naam van uw product of de naam van uw medewerkers aanbrengen op hun kleding. Uw logo valt onmiddellijk op en geeft een zo een exclusieve uitstraling. Maak uw keuze uit onze catalogus. Het is een zeer kost effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Borduren kan al vanaf één stuk.

Een borduring is veel duurzamer dan een bedrukking, u heeft dus langer profijt van uw kleding. Een borduring is een investering voor jaren. Buitengewoon duurzaam. Opgelet! De complexiteit van het ontwerp bepaalt in grote mate de kostprijs van het borduursel. Neem even contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Ook badges met uw bedrijfslogo ondersteunen uw bedrijfscommunicatie en zijn eenvoudig op kleding aan te brengen of op evenementen uit te delen. Onze catalogus geeft u een ruime keuze in promotioneel textiel en bedrijfskledij. Vindt u niet wat u zoekt, neem even contact met ons op voor een uitgebreid aanbod aan gespecialiseerde bedrijfskledij. Kleding al in huis? Geen probleem, ook het door u aangekochte textiel willen we graag voor u borduren. Ook karakters met uw huisstijl of gebruik van meerdere regels kunnen worden geborduurd. Neem even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij kunnen ook uw bedrijfslogo borduren. Meestal voldoet een logo van 10cm x 10cm in 6 kleuren. Meer kleuren en groter oppervlak zijn uiteraard geen probleem. Het voorbeeld rechts geeft een borduring weer van een bedrijfslogo dat werd aangebracht op al het badtextiel aan boord van van een Catamaran-Luxe schip . Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U hoeft ons alleen maar een foto, tekening of naamkaartje toe te sturen en zullen dan een borduurkaart aanmaken. Deze borduurkaarten worden bewaard voor toekomstig gebruik zodat er geen opstartkosten zijn bij nieuwe bestellingen.

Promotietextiel en bedrijfskledij.

Divers textiel zoals polohemden, t-shirts, sweaters, pettes en meer, van gerenommeerde promotionele- en bedrijfskledingmerken, zijn leverbaar met uw logo en/of motto.

Ook aan de horeca bieden we een uitgebreid gamma aan topkwaliteit textielproducten aan. Voor de bedrijven die noodzakelijkerwijze witte kledij dragen, is er speciale werkkledij beschikbaar. Meer informatie over de verschillende merken kunt u in onze online-catalogus vinden: klik hier om rechtstreeks naar onze catalogus te gaan.

Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan even vrijblijvend contact met ons op voor advies.