Promoot uw vereniging

Geborduurde sportieve kledij is het ideale middel om nieuwe leden te werven voor uw club of organisatie. Is er immers een betere manier om uw groep te promoten dan via uw leden die fier vrijetijdskledij dragen waarop uw clublogo werd geborduurd? Je kan zo tegelijkertijd uw clubkas spijzen. Neem contact met ons op om te ontdekken wat mogelijk is.

Brodarto is gespecialiseerd in het machinaal borduren van uw persoonlijk logo op het beste textiel en dit met uitzonderlijk vakmanschap. We hebben al veel verenigingen uit Vlaanderen en Nederland met mooi geborduurde kleding verder geholpen. We bieden verschillende gerenommeerde kledingmerken aan die, behalve herenkledij, uiteraard ook dames- en kinderkledinglijnen bevatten. Contacteer ons even….. we zijn er om u te helpen.

Wat is er mooier dan een badge voor alle leden als aandenken aan een gebeurtenis zoals een kamp, een reis, of een andere gedenkwaardige gebeurtenis.

Zie ook de als badge geborduurde logo’s via de knoppen links op uw scherm. Deze logo’s kunnen uiteraard ook rechtstreeks op het textiel geborduurd worden.